Information taxor

För att möta kommande myndighetskrav på våra taxor och förbereda oss för omställningen till en fossilfri transportsektor inför vi under året timmätning för alla kunder i vårt elnät. Det innebär att ni som har rörligt pris från BestEl går från ett rörligt snittpris i månaden, till att erhålla ett pris timme för timme baserat på hur ni själva använder elen. För de flesta innebär det ingen större förändring men för er som vill, finns nu möjligheten att anpassa er elanvändning så ni kan nyttja elen när priset är som lägst.

I samband med detta gör vi också en justering av elnätstaxans överföringsavgift vilket innebär att det blir lite dyrare att använda elen på dagtid under månaderna november till mars. I gengäld blir det lite lägre kostnad för den el man använder på nätter, helger och under sommaren. Våra taxor hittar du här https://voe.se/natpriser/

18 augusti 2022
← Se fler inlägg